Párkány: társasházak, és villaépületek

Párkány: társasházak, és villaépületek

< Társasházak

Párkány

2013 január

Párkány. Társasházak, és villaépületek. Az ingatlan a Duna parton, az Esztergomi Bazilikával szemben, a Párkányi Híd mellett található. A Hídtól induló védgáti sétány meghosszabbítása lehetőséget nyújt az épületek Duna Parti megközelíthetőségére is. Az ingatlanra 2 társasház, és 3 villa épület építését tervezzük.

A társasházakban 160 lakás, a földszinten 10 szolgáltatás, a legfelső szinten 20 Penthouse kialakítását tervezzük. A társasházak legfelső szintjén a Duna felőli részen közösségi terasz lesz. Mindkét társasház alápincézett, földszint + 5 szintes kialakítású. A pincében teremgarázs, és egyedi tárolók lesznek. A földszinten lakásokat, és 60 – 150 m2 szolgáltatásokat tervezünk kialakítani. A földszinten minden lakáshoz saját terasz, kiskert tartozik. A földszint feletti szinteken 70 – 90 m2 – es erkélyes lakások kialakítása tervezett. Az épület közepén átrium készül, üveg felülvilágítóval.

A 3 villaépületben összesen 12 lakás kialakítása tervezett. A villaépületek alápincézettek, földszint + 2 szintes kialakításúak. A pincében teremgarázs, és egyedi tárolók készülnek. A földszinten 2 db 130 m2 – es lakás, míg az emeleten 2 db 130 + 50 m2 – es kétszintes lakás kialakítását tervezzük.

A társasházak tájolását, telken történő elhelyezését úgy terveztem, hogy az összes lakásból, az erkélyekről, és a zöldtetős teraszokról is lehessen élvezni a csodálatos panorámát.